Ontdek onze 1961-modellen.

Lollo

1, 2, 3 groepen

Bekijken

Replica Pistone

2, 3, 4 groepen

Bekijken

Replica HX

2, 3, 4 groepen

Bekijken

Replica MB

2, 3 groepen

Bekijken

VBM 1961.

AS ONCE.

Bereid u voor op een onvergetelijke reis
door de geuren en aroma’s die de Italiaanse koffie zo uniek maken in de wereld:
ze keren terug in uw koffie.

vbm 1961

VBM 1961.

ONTKETENT ONGEKENDE PASSIE.

De 1961 is ontworpen om u een unieke ervaring te bieden die het begin vormt van een lange reis vol emoties. De ’61-machines zijn doelbewust eenvoudig gehouden, maar leveren uitstekende prestaties. Ze zijn uiterst zorgvuldig met de hand vervaardigd door de technici van VBM, met aandacht voor de filosofie op grond waarvan ze werden ontworpen: hoogwaardige machines produceren volgens de Italiaanse traditie, gebaseerd op het gebruik van VBM – E61, een schitterende erfenis van Carlo Ernesto Valente, grondlegger van VBM.

LOLLO, PISTONE AND REPLICA

LOLLO, PISTONE EN REPLICA,

GESMEED VAN STAAL.

Het ontwerp van de 1961 is een doorlopend proces dat lang geleden begon, om een moderne esthetische vorm te realiseren, maar tegelijkertijd de originele en onderscheidende kenmerken te bewaren die ons de mogelijkheid bieden om een sterke band te onderhouden met een verleden van tijdloze charme. Het gebruik van staal is een waarborgstempel van alle VBM 1961-modellen, een kunst, meer dan een techniek, die VBM vanaf het begin in ere heeft gehouden. Het resultaat is een gestroomlijnd, modern ontwerp met een vleugje vintage, waarbij alle belangrijkste mechanische elementen, zoals stoom/watertap en de koffie extractiegroepen, duidelijk zichtbaar zijn.

gruppi

TOEVOERSYSTEMEN VBM E61, E64 EN PISTONE

MECHANISCHE EMOTIES.

Een magie die ontstond in 1961, dankzij een briljante inval van Carlo Ernesto Valente, met de constructie van het eerste thermosifon en mechanische pre-infusie toevoersysteem. Zo werd de onbetwiste icoon van Italiaanse espresso geboren, die in de afgelopen vijftig jaar ononderbroken onvergetelijke emoties teweegbracht. Nu kunt u rekenen op tal van vormen van het zetsysteem van de VBM E61. Gebaseerd op dezelfde mechanische principes en vervaardigd met dezelfde constructiekwaliteit – van de exclusieve en zelfs meer traditionele pistongroep tot de elektronische versie van de VBM E61-groep. En tot de VBM E64, een gestroomlijnde en vereenvoudigde versie van de E61, waarin alle beste kenmerken van de meest geavanceerde versie ongewijzigd zijn behouden.