Replica 2b

REPLICA Multi Boiler Systeem,

REPLICA MULTI BOILER SYSTEEM,
DERTIG JAAR OUD EN NOG STEEDS ONVERWOESTBAAR

Het Replica Multi boiler systeem is het meest ontwikkelde en best presterende model van de lijn VBM 1961. Een nauwkeurige en betrouwbare espressomachine die de barkeeper optimale controle biedt over de temperatuur, zonder de tijdloze aantrekkingskracht van de E61-groep geweld aan te doen. De Replica belichaamt de eigen historie van VBM. Een koffiemachine die, zowel in termen van technologie als van stijl, een directe band heeft met het epische verleden van de Italiaanse wijze van koffie zetten, dat de inspiratie vormt voor de hele VBM 1961-lijn.

STAAL VAN BUITEN,

EEN WARM HART VAN BINNEN

Het ontwerp van de Replica is sinds het eerste model in 1983, voortdurend verder ontwikkeld. Bij het maken van de Replica hebben we nooit bespaard op het gebruik van materialen die het ontwerp van deze espressomachine kenmerken. Alle Replica-machines zijn gemaakt van staal van de hoogste kwaliteit, perfect vervaardigd en gemonteerd om een elegante en moderne vorm te realiseren met een vleugje vintage.

replica hx
gruppo

GRUPPO VBM E61,

EEN TIJDLOZE ICOON

TDe groep die per definitie espresso zet. Een tijdloze icoon die de historie van de Italiaanse wijze van koffie zetten de afgelopen halve eeuw onuitwisbaar heeft gekenmerkt, en dat niet alleen. Een juweeltje van Italiaanse mechanica dat teruggaat tot de jaren zestig en dat nog steeds met succes wordt geïnstalleerd op tal van professionele machines, met een esthetisch uiterlijk dat zo aantrekkelijk is dat dit op alle 1961-machines trots in het zicht blijft, om niet de ongeëvenaarde tijdloze charme te verliezen.

Replica 2b Elettronica

Elektronisch

2, 3 groepen