VBM TECNIQUE,

TECH BARISTA.

We hebben de VBM TECNIQUE-machines ontworpen als hi-tech betrouwbare werkpaarden.

De esthetiek en ergonomie zijn ontworpen om uw service te versnellen. In combinatie met de volledige controle over de zettemperaturen, geeft dit u hoge kwaliteit koffie in een kortere tijd.

vbm tecnique

VBM TECNIQUE
EEN UITDAGING VOOR UW CREATIVE INSTINCT

Alles in Tecnique is zorgvuldig ontworpen om barista’s, die op zoek zijn naar perfectie, en graag willen experimenteren, uit te dagen met een krachtig en nauwkeurig technologisch instrument. Het maakt hun werk eenvoudiger en stelt hen in staat hun creatieve instinct ruimte te geven door zich uitsluitend te concentreren op de zoektocht naar de perfecte extractie. Hierdoor geven zij hun gasten de herinnering aan een fantastische zintuiglijke ervaring. Dit dankzij de uitzonderlijke  constantheid van het resultaat in het kopje..

TECNIQUE LINE VAN VBM

Bij het ontwikkelen van de technologie achter de Technique-lijn vonden we het belangrijk om de verschillende behoeften te begrijpen van degenen die met onze machine werken. We kwamen tot de conclusie dat het essentiële element, fundamenteel voor iedereen die koffie op een perfecte manier wil bereiden, de absolute controle van de toevoertemperatuur is. Tecnique betekent een extreme thermische precisie en veelzijdigheid die tot nu toe ondenkbaar waren. Met de full-touch 4.3 “capacitieve displays – van 2 tot 4, afhankelijk van de groepen – gewijd aan de totale controle over de extractie en alle instellingsopties, is Tecnique de espressomachine die elke professionele Barista verdient.

MODULAIR ONTWERP + LAAG PROFIEL + CREATIEVE VRIJHEID

EEN MACHINE DIE AFSTANDEN VERMINDERT UW MULTIFUNCTIE

Door de revolutionaire aanpak bij het ontwerpen van de machine, die het werk van de barista in elke fase zou kunnen vergemakkelijken, zijn de esthetiek, ergonomie en architectuur volledig opnieuw benaderd. Hierdoor konden we ons uitsluitend richten op de hoogst haalbare kwaliteit, snelheid, service en klanttevredenheid..

CUP PAD + COMPACT GRID

GEWELDIGE IDEEËN

Het verbetering van de productiviteit van de barista door het minimaliseren van tijdverlies was achterliggende gedachte terwijl we de ergonomie en functionaliteit van twee basiscomponenten van een professionele machine opnieuw bedachten: de bekerwarmer en het rooster..

THUNDER STOOM + ANALOOG TOETSENBORD

KRACHT EN CONTROLE

We hebben de machine uitgerust met een interface die bestaat uit soft touch bedieningstoetsen met een zeer nauwkeurige reactie.  Hierdoor is de barista in staat snel en effectief te handelen.

ROESTVRIJSTALEN MANTEL, PERFECTE UITSTRALING.

De keuze van de materialen voor de VBM Tecnique-modellen was gebaseerd op twee fundamentele beslissingen: enerzijds wilden we een product creëren dat de traditie van VBM met RVS respecteerde en anderzijds wilden we een product met een superieure kwaliteit van bouw. We hebben dit doel bereikt met de creatie van een frame van een gegoten kunststof materiaal dat de behuizing van de machine volledig omsluit en alle kunststof onderdelen bekleed met een laag van roestvrij staal van de beste kwaliteit.

THERMO-SPIRAALTECHNOLOGIE

TOTALE STABILITEIT VAN DE TEMPERATUUR

We hebben de derde generatie afzuigsystemen ontworpen. We hebben alle voordelen van de thermosyfon systemen benut en we hebben de ingewikkelde aspecten van verzadigde zet groeps technologieën opgelost. Het resultaat? Een volledige thermische stabiliteit met een nauwkeurigheid van maximaal één graad Celsius.

SCHOON WATER

BEHOUD VAN WATERZUIVERHEID

Vanaf vandaag wordt met TS System het maken van koffie met water met dezelfde kenmerken als die van uw filtersystemen mogelijk: geen stagnatie meer, u bepaalt welk type water u wilt gebruiken voor uw koffie. Met de Tecnique blijft de gewenste waterkwaliteit altijd constant.

OS MULTI

EEN BEDIENINGSPANEEL VOOR ALLES

We hebben het besturingssysteem van Tecnique ontwikkeld om echte professionele Barista’s uit te blijven dagen. Het beheer van alle instellingen en de workflow is super eenvoudig. Elk element dat je kan afleiden van je creativiteit en werk is geëlimineerd om een unieke beleving te garanderen. Dankzij de volledig aanraakbare 4,3-inch capacitieve schermen kunt je de zettemperatuur op een uiterst nauwkeurige manier direct op de groepen regelen, met een temperatuurprofiel dat individueel per groep is in te regelen.

Vergelijk Tecnique uitvoeringen