Service en onderhoud

Is uw machine na de garantie periode defect of is er een servicebeurt nodig? Ook dan kunt u op ons rekenen. Voor onze klanten hanteren wij scherpe tarieven voor onderhoud van uw machine. Onze technici behoren tot de best opgeleiden in de branche en staan zelden voor verrassingen. Het zijn ware specialisten die iedere machine letterlijk van binnen en van buiten kennen. Bij reparaties buiten de garantieperiode wordt het uurloon en de bruto prijzen van de onderdelen in rekening gebracht.

Bewaar altijd de originele verpakking. Deze doos is geschikt voor transport!

Defect/beschadigd product ontvangen

Controleer bij ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Mocht dit niet het geval zijn, dan dient u dit binnen 48 uur via email aan ons te melden en gelijk te retourneren (info@vbmshop.nl).Terugsturen in de onbeschadigde en originele fabrieksverpakking samen met eventuele bijgeleverde toebehoren. U heeft ook de mogelijkheid om uw retour order persoonlijk af te leveren, nadat u een afspraak heeft gemaakt met ons.

Zichttermijn

Vanaf het moment dat u uw bestelling thuisbezorgd krijgt, heeft u deze 14 dagen op zicht. Binnen deze termijn mag u het artikel beoordelen. Onderdelen dienen in originele verzegelde verpakking en ongebruikt geretourneerd worden. Het product moet binnen 14 dagen retour worden gestuurd. Dit kan alleen in de onbeschadigde en originele fabrieksverpakking samen met eventuele bijgeleverde toebehoren. U heeft ook de mogelijkheid om uw retour order persoonlijk af te leveren, nadat u een afspraak heeft gemaakt met ons.

Let op: Als u vloeistoffen of andere middelen in het apparaat doet, dan neemt u het in gebruik en blijft het uw eigendom.