Koffiemachines voor zakelijk gebruik

JURA en ANIMO

Zwitserse precisie 

Innovatie, precisie, kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en service zijn waarden die als het ware in het DNA van JURA gegrift zijn. Volautomaten van JURA zijn een synoniem voor een optimaal koffieresultaat, een eenvoudige bediening en een subliem design.

Eenvoudige bediening

Volautomaten van JURA zijn eenvoudig en intuïtief te bedienen. Indrukwekkend voorbeeld: dankzij de RFID-technologie zijn filterpatroon en volautomaat draadloos met elkaar verbonden. De filter wordt automatisch gedetecteerd en de noodzakelijke instellingen aan het apparaat worden automatisch verricht. Heldere display’s en duidelijke toetsen maken het gebruik van een Jura espressomachine prettig en eenvoudig. 

van Eembergen is dealer voor de machines van Jura voor de zakelijke markt. In onze showroom staan de belangrijkste modellen van Jura opgesteld. Deze machines zijn uitstekend geschikt op de werkplek, op kantoor, in winkels, bars, hotels en kapsalons – de professionele volautomaten laten klanten, gasten én medewerkers genieten ven een perfecte koffie of koffierecept.

Voor een goed advies welke Jura het best geschikt is voor uw situatie staat onze deur open. Neem contact met ons op of kom langs in de showroom zodat we u een passend advies kunnen geven.

Koffiemachines voor harde werkers

Goede koffie op je werkplek is ontzettend belangrijk. Voor de twee talenten van de veelbelovende start-up tot de duizenden medewerkers van de gevestigde multinational — koffie geeft ons allemaal nieuwe energie.

Bij Animo staat met op het standpunt dat iedereen tijdens het werk van goede koffie moet kunnen genieten: housekeeping, receptionisten, managers, directeuren, de vroege vogels en degenen die tot in de kleine uurtjes nog even door moeten. Daarom maken ze bij Animo koffiezetapparaten en koffiemachines voor de keuken, ontvangstruimte, vergaderzaal, pantry en kantine van elk kantoor en elke werkplek.

 

Van Eembergen maakt deel uit van het dealernetwerk waarbij naast de verkoop ook de volledige service kunnen verzorgen. Naast het plaatsing en onderhoud leveren wij de koffieboon die past bij uw smaakwens! Neem contact met ons op voor een goed gesprek over de mogelijkheden met Animo.