Replica Pistone

REPLICA PISTONE,

DE TIJDLOZE CHARME VAN ECHTE MECHANICA

De Replica Pistone is niet geschikt voor alle barista’s. Alleen zij die haar geheim doorgronden en haar wilde karakter temmen, zijn echt klaar om door haar tijdloze charme te worden veroverd. Evenals alle Replica-machines belichaamt Pistone de eigen historie van VBM. Een koffiemachine die, zowel in termen van technologie als van stijl, een directe band heeft met het epische verleden van de Italiaanse wijze van koffie zetten, dat de inspiratie vormt voor de hele VBM 1961-lijn.

DESIGN AND MECHANICS,

APPELLEREN AAN DE ROMANTISCHE KANT VAN ALLE BARISTA’S

In de wereld van koffiemachines is niets zo fascinerend als de pistongroep. Zowel de mechanica als de esthetische vormgeving van de geweldige hendels maken van de Replica Pistone een unieke en onnavolgbare machine, een instrument dat design uitstraalt en een absolute protagonist vormt in elke omgeving. Het gebruik van roestvrijstaal is een kenmerkend element van alle VBM 1961-machines en vooral voor de Replica is staal alles. De esthetische elementen zijn volledig van gepolijst staal vervaardigd; een robuuste en glanzende behuizing die alle kanten van de machine bedekt.

vbm-pistone-group
vbm-pistone-group

PISTONGROEP,

TERUG NAAR DE OORSPRONG VAN ESPRESSO

Een keuze voor de pistongroep betekent een reis terug in de tijd door de decennia van de historie van espresso. Een terugkeer naar de oorsprong, toen de grens tussen mens en machine niet te onderscheiden was en de stijl van de barista het verschil maakte tussen een behoorlijke en een voortreffelijke espresso. Daarom beschouwen veel barista’s de koffiemachine met hendels als een ongeëvenaarde ‘must-have’ en, nog steeds, als de enige machine die een espresso echt ‘als toen’ kan maken.

Versies van de Replica Pistone vergelijken

Technische specificaties en downloads

vbm-replica-pistone-gruppi