Lollo

LOLLO,

EENVOUD IS NOG STEEDS EEN KEUZE

Alles wat u met de grotere VBM 1961 kunt doen, kunt u ook doen met een Lollo. Bij de ontwikkeling van dit model hebben we besloten de kenmerkende kwaliteit van onze producten te behouden en de productieprocessen aan te passen om een meer basaal ontwerp te realiseren, dat uitsluitend biedt wat een barista werkelijk nodig heeft.

We hebben de Lollo ontworpen om zelfs de kleinste bedrijven de mogelijkheid te bieden om hoogwaardige producten te leveren tegen een redelijke en duurzame prijs.

EEN ITALIAANSE SCHOONHEID

IN EEN LENIG LICHAAM

We hebben de 1961 Lollo, net als alle andere VBM 1961-machines, ontwikkeld voor barista’s die koffie zetten beschouwen als een kunst die haar glorieuze verleden niet mag negeren. Door de evenwichtige combinatie van rechte en gebogen lijnen van de VBM E64-groep waarmee de Lollo is getooid, past dit natuurwondertje bij elke stijl, zelfs in de modernste omgeving.

lollo

VBM E64 KOMETA,

KLEIN MAAR MET KARAKTER

Als u houdt van de tijdloze charme en het unieke extractieprofiel van de E61-groep, maar geen veeleisende machine nodig hebt voor uw bedrijf, is de VBM E64-groep Kometa de perfecte oplossing. Met minder totale massa en een vernieuwd ontwerp van het hydraulische circuit zijn dezelfde principes die de E61-groep zo uniek maken, behouden, in een compacte en licht-elektronische versie die tot dezelfde tevredenheid leidt.

Eigenschappen van de Lollo 

Technische specificaties en downloads

lollo electric

Elektronisch

1, 2, 3 groepen