Replica HX

REPLICA HX,

DERTIG JAAR OUD EN NOG STEEDS ONVERWOESTBAAR

De historie en traditie van VBM is volledig geconcentreerd in de Replica HX met warmtewisselaar, een machine die het hart van een barista die verslingerd is aan deze epische E61-groep, nog altijd sneller doet slaan. De Replica belichaamt de eigen historie van VBM. Een koffiemachine die, zowel in termen van technologie als van stijl, een directe band heeft met het epische verleden van de Italiaanse wijze van koffie zetten, dat de inspiratie vormt voor de hele VBM 1961-lijn.

STAAL VAN BUITEN,

EEN WARM HART VAN BINNEN

Het ontwerp van de Replica is sinds het eerste model in 1983, voortdurend verder ontwikkeld. Bij het maken van de Replica hebben we nooit bespaard op het gebruik van materialen die het ontwerp van deze espressomachine kenmerken. Alle Replica-machines zijn gemaakt van staal van de hoogste kwaliteit, perfect vervaardigd en gemonteerd om een elegante en moderne vorm te realiseren met een vleugje vintage.

replica hx

GRUPPO VBM E61,

EEN TIJDLOZE ICOON

De groep die per definitie espresso zet. Een tijdloze icoon die de historie van de Italiaanse wijze van koffie zetten de afgelopen halve eeuw onuitwisbaar heeft gekenmerkt, en dat niet alleen. Een juweeltje van Italiaanse mechanica dat teruggaat tot de jaren zestig en dat nog steeds met succes wordt geïnstalleerd op tal van professionele machines, met een esthetisch uiterlijk dat zo aantrekkelijk is dat dit op alle 1961-machines trots in het zicht blijft, om niet de ongeëvenaarde tijdloze charme te verliezen.

Versies van de Replica HX vergelijken

Technische specificaties en downloads

Replica HX manuale

Handmatig

2, 3, 4 groepen

Replica HX electronica

Elektronisch

2, 3, 4 groepen