HET TS-SYSTEEM, HART VAN TECNIQUE, 
MAAKT DE ESPRESSO-EXTRACTIE REVOLUTIONAIR

 

Het  TS System is het revolutionaire hart van VBM Tecnique, de nieuwe lijn van espressomachines die VBM ontwierp, vertrekkende van zijn fundamentele “element”: de Barista. De esthetiek, ergonomie en interne structuur zijn volledig vernieuwd, zoals het ThermoSpiral-zetsysteem, dat een buitengewone thermische stabiliteit garandeert en slechts één van de ontelbare bereikte doelstellingen is.

Twee afzonderlijke circuits

TOTALE CONTROLE OVER TEMPERATUUR EN ZUIVER WATER

Dankzij de volledige onafhankelijkheid van het zetsysteem voor espresso in vergelijking met de regulier boiler, bereiken de VBM Tecnique-modellen een volledige thermische stabiliteit met een nauwkeurigheid tot één graad Celsius, zelfs in het geval dat de stoomboiler volledig wordt uitgeschakeld.

Binnen het TS-systeem bestaan de twee onafhankelijke circuits naast elkaar. Een passief verzadigd circuit van gedestilleerd water dat de systeemtemperatuur bewaart. Dit dankzij een thermo-syfon circuit dat, in vergelijking met de E61-groep, volledig opnieuw is ontworpen. Daarnaast een actief circuit dat rechtstreeks is aangesloten op het waterleidingnet dat is aangesloten op het passieve circuit middels een koperen dubbele spiraal, waardoor de temperatuur van het water op zeer korte afstand kan worden verhoogd voordat het naar de zetgroep en de koffie loopt.

Bovendien verandert dit systeem niet de waterkwaliteit tijdens verwarming of doorlooptijd waardoor altijd zuiver water wordt verkregen voor een superieure kwaliteit in het kopje.