multi impression

MULTI IMPRESSION,
VEELZIJDIG EN VOLLEDIG ONDER CONTROLE

Het Tecnique-model dat elke professionele barista zich wenst en ook hoort te hebben. Deze machine beschikt over een thermische precisie en veelzijdigheid die tot nu toe ondenkbaar waren, en een 4,3” capacitief touchdisplay – voor 2 tot 4 groepen – voor een directe en volledige controle van de extractie en alle instellingsopties van uw Tecnique.

multi impression

MODULAIR ONTWERP + ONOPVALLEND + CREATIEF GEDEELTE

EEN MACHINE DIE AFSTANDEN VERKLEINT EN RUIMTE VERGROOT

Esthetica, ergonomie en architectuur zijn radicaal veranderd om een machine te ontwerpen die het werk van een barista in elke fase vergemakkelijkt, waardoor hij of zij zich volledig kan concentreren op kwaliteit, snelle service en tevreden klanten.

vbm tecnique

Onderzetter + Compact rooster + Easyflat filter

SLIMME IDEETJES

De productiviteit van de barista verbeteren door tijdverlies te minimaliseren, dat was de leidende gedachte bij het opnieuw overdenken van de ergonomie en de functionaliteit van drie basiscomponenten van een professionele machine: de kopwarmer, het rooster en de filterhouder.

Krachtige stoom + analoog toetsenblok

ALLES ONDER CONTROLE

We hebben de machine voorzien van een interface met knoppen die uiterst accuraat reageren op de druk. Dit verbetert de gevoeligheid van de barkeeper en het regelen van de dagelijkse activiteiten.

vbm tecnique

EEN HUID VAN ROESTVRIJSTAAL, PERFECT PASSEND

De keuze van de materialen voor de VBM Tecnique-modellen is gebaseerd op twee fundamentele beslissingen: aan de ene kant wilden we een product maken dat VBM’s traditie van werken met staal zou eerbiedigen en aan de andere kant wilden we een product maken met een constructie van uitmuntende kwaliteit. We hebben dit doel bereikt door een behuizing te maken van gegoten kunststof die de machine volledig bedekt en vervolgens alle kunststof onderdelen te voorzien van een laag roestvrijstaal van optimale kwaliteit.

THERMO-SPIRAAL TECHNOLOGIE

TOTALE STABILITEIT VAN DE TEMPERATUUR

We hebben de derde generatie extractiesystemen ontwikkeld. We hebben alle voordelen van de thermosyphon systemen ingezet en we hebben de kritieke aspecten van de verzadigde-groeptechnologie geanalyseerd. Het resultaat? Een volledige thermische stabiliteit met een precisie tot één graad Celsius.

SCHOON WATER

BEHOUD DE ZUIVERHEID VAN HET WATER

Dankzij het TS System wordt het vanaf nu mogelijk om water met dezelfde kenmerken te gebruiken als het water dat door uw filtersystemen gaat: geen stagnatie meer, u bepaalt welk water u wilt voor uw koffie en met uw Tecnique is het altijd hetzelfde water.

OS MULTI FOR TECNIQUE MULTI IMPRESSION

…MULTI VOOR ALLEN

We hebben het besturingssysteem van de Multi Impression ontwikkeld om de echte professionele barista in vervoering te brengen. De regeling van alle instellingen en de workflow is ontwapenend eenvoudig. Elk element dat u kan afleiden van uw creativiteit en werk is uitgebannen, om een unieke ervaring te garanderen. Vanaf het 4,3 inch capacitieve touchdisplay kunt u de gewenste temperatuur voor alle groepen uiterst precies regelen, met een temperatuurprofiel dat onder alle omstandigheden constant en herhaalbaar is.

Versies van de Multi Impression vergelijken.

Technische specificaties en downloads

multi impression