impression one

IMPRESSION ONE,
CONSTANTE THERMISCHE STABILITEIT

Het Tecnique-model dat een constante en herhaalbare thermische stabiliteit biedt op alle groepen, iets wat eenvoudigweg niet haalbaar is voor traditionele warmtewisselaarmachines en zelfs niet voor het merendeel van de meer geavanceerde multi-boilers. Dankzij het 4,3” capacitieve touchdisplay kunt u gelijktijdig dezelfde temperatuur instellen voor alle groepen.

MODULAIR ONTWERP + ONOPVALLEND + CREATIEF GEDEELTE

EEN MACHINE DIE AFSTANDEN VERKLEINT EN RUIMTE VERGROOT/span>

Esthetica, ergonomie en architectuur zijn radicaal veranderd om een machine te ontwerpen die het werk van een barista in elke fase vergemakkelijkt, waardoor hij of zij zich volledig kan concentreren op kwaliteit, snelle service en tevreden klanten.

vbm tecnique

Onderzetter + Compact rooster + Easyflat filter

SLIMME IDEETJES

De productiviteit van de barista verbeteren door tijdverlies te minimaliseren, dat was de leidende gedachte bij het opnieuw overdenken van de ergonomie en de functionaliteit van drie basiscomponenten van een professionele machine: de kopwarmer, het rooster en de filterhouder.

Krachtige stoom + analoog toetsenblok

ALLES ONDER CONTROLE

We hebben de machine voorzien van een interface met knoppen die uiterst accuraat reageren op de druk. Dit verbetert de gevoeligheid van de barkeeper en het regelen van de dagelijkse activiteiten.

vbm tecnique

EEN HUID VAN ROESTVRIJSTAAL, PERFECT PASSEND

De keuze van de materialen voor de VBM Tecnique-modellen is gebaseerd op twee fundamentele beslissingen: aan de ene kant wilden we een product maken dat VBM’s traditie van werken met staal zou eerbiedigen en aan de andere kant wilden we een product maken met een constructie van uitmuntende kwaliteit. We hebben dit doel bereikt door een behuizing te maken van gegoten kunststof die de machine volledig bedekt en vervolgens alle kunststof onderdelen te voorzien van een laag roestvrijstaal van optimale kwaliteit.

THERMO-SPIRAAL TECHNOLOGIE

TOTALE STABILITEIT VAN DE TEMPERATUUR

We hebben de derde generatie extractiesystemen ontwikkeld. We hebben alle voordelen van de thermosyphon systemen ingezet en we hebben de kritieke aspecten van de verzadigde-groeptechnologie geanalyseerd. Het resultaat? Een volledige thermische stabiliteit met een precisie tot één graad Celsius.

SCHOON WATER

BEHOUD DE ZUIVERHEID VAN HET WATER

Dankzij het TS System wordt het vanaf nu mogelijk om water met dezelfde kenmerken te gebruiken als het water dat door uw filtersystemen gaat: geen stagnatie meer, u bepaalt welk water u wilt voor uw koffie en met uw Tecnique is het altijd hetzelfde water.

OS ONE FOR TECNIQUE IMPRESSION ONE

ALLEN VOOR ÉÉN…

Het besturingssysteem van de Impression One vormt het bewijs dat technologie, mits op de juiste wijze gedoseerd, het werkende leven van de mens daadwerkelijk gemakkelijker kan maken. Alle essentiële parameters van de machine worden via één display geregeld, eventuele defecten worden in real time gesignaleerd, maar wat nog veel belangrijker is, de extractietemperatuur kan met complete precisie voor alle groepen gelijktijdig worden ingesteld. Geen enkele andere espressomachine kan een thermische stabiliteit van dit niveau garanderen met het gebruiksgemak van de Tecnique Impression One.

Versies van de Impression One vergelijken

Technische specificaties en downloads

impression one