GEWELDIGE IDEEËN

Onze missie was het  optimaliseren van de efficiëntie van de barista. We wilden het tijdverlies tot een minimum beperken. En dit terwijl we de ergonomie en functionaliteit van twee basiscomponenten van een professionele machine opnieuw bedachten: de kopverwarming en het lekblad.

KOPPENVERWARMING

We hebben gewerkt aan het comfortabeler en stiller maken van het oppervlak van het kloppenrek. De bekleding van siliconenhars (die ook gebruikt wordt in de levensmiddelen industrie)  kan eenvoudig in afwasmachines worden gedaan. De beluchtingsopeningen van het stalen oppervlak zijn zo ontworpen dat kan worden voorkomen dat vuil en vocht in de machine terechtkomen.

Compact NET

We hebben nagedacht over elke fase van de dag op het werk, zelfs aan het einde van de dag, waarin men vaak minder scherp en alert zal zijn. Het opvouwbare Tecnique-lekblad, welke is ontworpen om gemakkelijk in een vaatwasser te worden geplaatst, is een van de ideeën waar we het meest trots op zijn, omdat we weten dat het van groot nut zal zijn. Geen gedoe meer met lange natte en lekkende lekbladen.