EEN ESPRESSOMACHINE DIE BARRIERES WEGNEEMT 
VERDUBBEL JE MOGELIJKHEDEN

De revolutionaire esthetiek, ergonomie en architectuur heeft ertoe geleid dat we een ​​machine konden ontwerpen die het werk van de barista in al zijn stadia zou kunnen vergemakkelijken. Hierdoor kan de barista zich uitsluitend richten op de kwaliteit, snelheid en de klanttevredenheid.

LAAG ProfieL

De machine heeft een hoogte van 47,7 cm om zo makkelijk contact te kunnen hebben en houden met klanten. Dit is de aard van Tecnique, die is gemaakt om de afstand tussen de barista en de klant te verkleinen..

CONTROLEPANEEL

Het bedieningspaneel omsluit alle bedieningselementen van Tecnique in een gebied dat tot in detail is ontworpen om het beheer van alle operationele aspecten nog eenvoudiger en intuïtiever te maken. Via de toetsen buiten het bedieningspaneel hebt u toegang tot alle TS System-functies voor het zetten van koffie, het activeren van de Thunder Steam-stoomunits het activeren van de theewater uitloop.

MODULAIR ONTWERP

We hebben de machine zo ontworpen dat er maximale werkruimte is ontstaan, maar de afstand tussen alle functies en hun bedieningselementen tot een minimum is beperkt. Dit om elke handeling  zo snel mogelijk uit te kunnen voeren.