DOMOBAR CLASSIC

De Domobar bij uitstek, de eerste en onnavolgbare professionele home-espressomachine uit de geschiedenis met E61-groepsstandaard.

DOMOBAR JUNIOR CLASSIC

De meest veelzijdige en complete Domobar met de juiste balans tussen prestaties, verbruik en grootte die elke dag grote voldoening schenkt.

DOMOBAR SUPER CLASSIC

De meest complete en krachtige Domobar, vaak gebruikt in de professionele wereld vanwege zijn prestaties op hoog niveau, zonder compromissen.

DE PASSIE VOOR ESPRESSO WERD VEERTIG JAAR GELEDEN GEBOREN.

We schrijven het jaar 1978. In onze kleine Milanese werkplaats kwamen een aantal uiterst creatieve mecaniciens van Vibiemme op het idee om de dagelijkse componenten, die gebruikt werden bij de productie van professionele espressomachines, als basis te gebruiken voor een echte compacte Vibiemme. Zodat men zo ook thuis van een echte espresso konden genieten.

Zo werd Domobar geboren, de eerste commerciële espressomachine in de geschiedenis die thuis kan worden gebruikt.

Na veertig jaar, met de lancering van de verfijnde originele lijn, vieren we het succes van de hele Domobar-productfamilie.

ZWART OF WIT

Een beslissende keuze die refereert aan de historische en bedrijfskleuren van VBM. Of het nu gaat om de openheid van wit of de diepte van zwart, de ondoorzichtigheid van de nieuwe afwerkingen creëert een magisch contrast met de schittering van het staal. Iets wat onze espressomachines altijd onmiskenbaar hebben gemaakt.

We hebben niet alleen het oppervlak van de Domobar een nieuwe kleur gegeven: we hebben nieuwe geometrieën gecreëerd die alle technische componenten aan de voorzijde benadrukken en die een krachtig karakter en harmonie aan de achterzijde geven.

E61 GROUP

We kunnen de glorieuze E61-groep technisch of esthetisch onmogelijk verbeteren, dus we hebben ons beperkt tot het verbeteren van de perfectie.

Doordat de voorzijde nu is voorzien van een diepe kleur komt het lijnenspel van de zetgroep nog beter tot haar recht. Dit vormt de ideale podium voor de meest buitengewone extractiegroep die een Italiaans industrieel talent ooit heeft bedacht.

OPLOSSINGEN VOOR ALLE THUIS – BARISTAS.

In veertig jaar is de wereld van barista’s veranderd, de wens naar meer precieze en presterende machines is alleen maar groter geworden.

De Domobar familie is in de loop der tijd uitgebreid om tegemoet te komen aan de behoeften van al deze barista’s.

De Super-versie werd als eerste geboren, een Domobar zonder compromissen, beschikbaar zowel met HX (Heater eXchanger) -technologie als met 2B (Double-Boiler) -technologie voor totale controle van de afgifte temperatuur en een absoluut constante levering van stoom.

Daarna werd de Domobar Junior-versie geboren, kleiner qua formaat en verbruik, maar met echte professionele prestaties, ook verkrijgbaar in HX- en 2B-versies.

Domobar store locator